A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
УКРАЇНА

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

ПАМ'ЯТАЄМО, БОРЕМОСЯ, ПЕРЕМОЖЕМО!

8 травня, в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни Україна вшановує кожного, хто боровся з нацизмом, а також пам’ять мирних цивільних людей, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл, дітей війни, примусових робітників. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі, є мак памʼяті.  Учні 3 класу (кл. кер. Торяник Н. М) також долучилися до відзначення цієї дати. Було проведено виховну годину, до якої діти також готувалися. Вони разом з батьками виготовляли квітку маку.

12:09 08.05.2024

ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ І ПЛАКАТІВ «ТІНІ НЕЗАБУТОГО ЧОРНОБИЛЯ»

З 17 по 26 квітня 2024 року до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу з метою формування у дітей та молоді громадянської позиції, підвищення значущості ідеї екологічної безпеки України, вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу Чорнобильської атомної електростанції, військовослужбовців, будівельників, вчених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, у Комунальному закладі «Павлівська гімназія» відбувся шкільний етап обласної онлайн-виставка дитячих малюнків і плакатів «Тіні незабутого Чорнобиля». Учасники надіслали на виставку світлини своїх малюнків, у яких відобразили різні аспекти Чорнобильської катастрофи та її наслідків. Ця виставка стала важливим кроком у збереженні пам’яті про Чорнобильську катастрофу, нагадування про небезпеку використання атомної енергетики, про наслідки, які ця катастрофа принесла довкіллю та людям. Докладніше дивись на офіційній сторінці гімназії у Фейсбук.

16:11 26.04.2024

Виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»  

Учні гімназії взяли участь у міському етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», метою якого є  підтримка  та розвиток декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, залучення їх до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі, в у своєму житті, пробудження у дітей поваги до національної культурної спадщини. 

22:06 25.04.2024

Екологічна конференція для учнівської молоді «Дбати про довкілля заради миру» за грантом "Громада - влада: діалог, довіра, дія" в рамках проєкту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні"

З метою популяризації екологічних знань серед учнівської молоді і формування їх активної громадської позиції щодо вирішення проблем довкілля 25 квітня 2024 року  відбулася   екологічна конференція для учнівської молоді «Дбати про довкілля заради миру» за грантом "Громада - влада: діалог, довіра, дія" в рамках проєкту  USAID "Демократичне врядування у Східній Україні". Нашу гімназію представляла здобувачка освіти 9 класу Анастасія Ножка (керівник Любов Кремениця) з екологічним проєктом "Сучасний екологічний стан річки Мерло на території Богодухівщини та основні тенденції його змін".В наш час досить актуальною є проблема збереження річок внаслідок господарської діяльності людини. У результаті недотримання вимог екологічної безпеки, неконтрольованого викиду забруднюючих речовин у річку Мерло, до неї потрапляють недостатньо очищені стоки промислових підприємств, побутові стоки міста Богодухова і навколишніх сіл. Тому актуальність цієї роботи викликана необхідністю висвітлити сучасний рівень ведення річкового господарства, а також розкрити перспективи водокористування, шляхи подолання екологічних проблем водних артерій нашої місцевості, висвітлити проблеми охорони і захисту природи та довкілля. До річки Мерло необхідно вжити міри щодо відновлення її первісного, чи, принаймні, задовільного стану.

22:03 25.04.2024

Акція «Великдень РАЗОМ!».

Шановні учасники освітнього процесу👫 КЗ "Павлівська🌿 гімназія"! Разом з Молодіжною👶 радою оголошуємо📢 добровільну благодійну акцію «Великдень 🥮РАЗОМ!». Її мета – по-особливому, з вдячністю за захист🌇, привітати українських воїнів у світлі 🍮Великодні дні, передати їм до святкового столу 🍔🍰🧁🍩смаколики, обереги🍀 та дитячі листівки✉️ (можна і коштами💵). (checkmark)(checkmark)Збір 📦триває з 19 квітня 🌸по 01 травня🌱 2024 року у приміщенні 🏚️ гімназії кожного дня (крім вихідних) з 8.00🕗до 16.00🕓.  Долучайтеся(!) Нехай кожен воїн🇺🇦 відчує нашу турботу 😊і любов❤️. Даруймо щирість💏🏻 Великодніх🐇 свят!

08:09 19.04.2024

Українська Великодня писанка

З метою популяризації писанкарства, духовного збагачення та виявлення загального рівня художньої підготовки писанкарського мистецтва; пошуку і підтримки обдарованої учнівської молоді, у квітні 2024 року в КЗ "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Харківської області було проведено шкільний етап міської виставки-конкурсу писанкарства « Українська Великодня писанка» (у дистанційному форматі), яку започаткував КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості».

16:18 17.04.2024

Як дорослим взаємодіяти з дітьми під час війни

Війна кожного дня підкидає нові випробування українцям, але попри всі виклики ми продовжуємо доводити свою незламність та будувати майбутнє  У новому серіалі «Вчимося разом (https://osvita.diia.gov.ua/courses/learning-together)» психологи громадської організації Gen.Ukrainian розповідають про те, як дорослим взаємодіяти з дітьми під час війни, а саме:  прояви дитячого мозку в стресі та його травматичні реакції;  ефективні методики самодопомоги та техніки роботи з думками;  ритуали, які допоможуть дитині подолати стрес;  особливості проявів стресу дітей з розладом спектра аутизму під час війни;  структуроване навчання як заохочення;  ресурси дитячої стійкості. Бажаєте дізнатися, як взаємодіяти та допомагати дітям у непрості часи, — дивіться серіал «Вчимося разом (https://osvita.diia.gov.ua/courses/learning-together)» вже зараз.

01:31 10.04.2024

Всесвітній день здоров’я

Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня, адже саме у цей день у 1948 році було створено Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ). Щорічно святкувати цей день почали з 1950 року. Нині 7 квітня по всьому світу відбуваються заходи, присвячені проблемам збереження здоров’я та профілактики захворювань. Стан здоров’я населення викликає занепокоєння та є однією з найактуальніших проблем багатьох країн світу, адже здоров’я населення – одна з головних складових національного багатства країни. Тільки здорова людина може ефективно працювати, створити міцну сім’ю, приносити максимальну користь суспільству. Активність провели  Кравченко Н.В та Тихонова І.Ю

21:26 05.04.2024

Жива вода – Дельта

#Жива_вода_Дельта З метою популяризації підводної фотографії, художньої та технічної творчості, пропаганди кращого досвіду з проблем здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді, учні КЗ «Павлівської гімназії» взяли участь у шкільному етапі міського відкритого дитячого фестивалю підводних зображень «Жива вода – Дельта», який проводить КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості».

22:40 20.03.2024

 Участь в акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

Здобувачі освіти 6 класу КЗ "Павлівська гімназія" долучилися до  участі в акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», який проходить під гаслом  – ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому».

17:55 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень