A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
УКРАЇНА

Дата: від до Скинути

День Героїв Небесної Сотні

Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у середмісті Києва.Цього дня ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.  Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну згадуємо ті доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність. Щоб гідно вшанувати пам’ять героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє, здобувачі освіти 6 класу КЗ "Павлівська гімназія" (кл.керівник Любов Кремениця) 20 лютого взяли участь у тихій акції «Ангели пам’яті», підготували виставку малюнків, провели годину спілкування "Нові часи, нові Герої" та переглянули і обговорили мультфільм "Щедрик".

15:06 20.02.2024

Герої не вмирають

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у гімназії були проведені виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні. Під час перегляду відео учні мали можливість побачити те, з чого розпочинались події, які сколихнули весь світ. Діти вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.  ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ВОНИ ЖИВІ ДОТИ, ДОКИ МИ ЇХ ПАМ'ЯТАЄМО. СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ НЕБЕСНІЙ СОТНІ. СЛАВА ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!!

14:58 20.02.2024

День Єднання

У цю п'ятницю, 16 лютого, Україна вже втретє відзначає День Єднання. Це свято 2022 року запровадив своїм Указом президент Володимир Зеленський. Головною метою було продемонструвати єдність українського народу на тлі зростання загрози повномасштабного вторгнення росії в Україну. Сьогодні свято набуває особливого значення. У 3 класі (кл. кер. Торяник Н.М.) з нагоди цього дня було проведено ранкову зустріч, до якої діти також приготувалися, виготовивши патріотичну листівку.

10:25 19.02.2024

Класні батьківські збори в 5 клас

11 лютого 2024 року з батьками учнів 5 класу (кл. керівник Ножка Н.О.) були проведені класні батьківські збори, на яких розглянули наступні питання: навчально-виховна робота в ІІ семестрі, дотримання правил безпеки під час онлайн-уроків та в позаурочний час, алгоритм дій учнів під час повітряної тривоги.

11:33 12.02.2024

Участь у міському етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста»

Учні КЗ «Павлівська гімназія» Богодухівської міської ради Харківської області брали участь у міському етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста», метою якого було тренування навиків спілкування мовою візуального мистецтва. Тема Фестивалю, який проводився Комунальним закладом «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості» 26 січня 2024 року, – «Нектар життя».

01:18 02.02.2024

Пам’яті героїв Крут

29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут – українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Битва під Крутами стала для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога. 29 січня 2024 року з метою вшанування пам’яті молодих борців за волю, формування почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого  у 2 та 3 класі (класні керівники Попова А.І. та Торяник Н.М. ) були проведені виховні заходи на тему «Пам'ятай про Крути».

16:05 29.01.2024

Година спілкування «Україна - соборна держава»

З метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомити з цікавими фактами про Україну, прививати обов'язок - берегти і зміцнювати рідну державу, виховувати любов та патріотичні почуття до Батьківщини, в 7 класі була проведена година спілкування «Україна - соборна держава».

13:14 19.01.2024

Вона - наш скарб і мрія: соборна, вільна Україна

З нагоди Дня Соборності України та виховання у  дітей почуття патріотизму і гордості за свою державу Толстовою Ю. була проведена виховна година "Вона - наш скарб і мрія: соборна, вільна Україна".

13:06 19.01.2024

Чарівні пейзажі зими

Фотоквест "Чарівні пейзажі зими" здобувачів освіти 5 та 7 класів (кл. керівники Ножка Н.О., Кравченко Н.В.).

14:17 09.01.2024

"Літературна мозаїка" від учнів 5-9 класів.

Мета заходу: здійснити мандрівку в світ прекрасного, поглибити знання про творчість зарубіжних та українських письменників, проявити кмітливість, творчі здібності та ерудицію.

23:24 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень