A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
УКРАЇНА

Дата: від до Скинути

Зірочки сяють

Підведено підсумки територіального етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2023/2024 навчальному році.     Цьогоріч в конкурсах взяли участь учениці КЗ «Павлівська гімназія» 3, 5 та 9 класів.      Вітаємо учениць, які посіли призові місця: Степченко Ангеліна, 3 клас  – ІІІ місце; Нечитайло Анастасія, 5 клас – ІІ місце; Ножка Анастасія, 9 клас  – ІІІ місце.    Бажаємо нашим переможницям успіхів та натхнення на нові досягнення!

19:13 08.12.2023

Всеукраїнська інформаційно- просвітницька тематична акція "Національний тиждень читання"

З 4 по 8 грудня учні КЗ "Павлівська гімназія" приймали участь у Всеукраїнській інформаційно- просвітницькій тематичній акції "Національний тиждень читання", мета якої - консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду. Діти обговорювали улюблені літературні твори, читали вголос. Також учні познайомилися із творчістю Миколи Хвильового та намалювали малюнки до його творів.

19:52 07.12.2023

З Днем Святого Миколая

Історія про Святого Миколая є не тільки важливою, але й цікавою. Адже День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури. Нині традиція святкувати його відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на свято відтепер 6 грудня. Сьогодні учні гімназії пригадали ким був Святий Миколай та поговорили про традиції святкування.

13:54 06.12.2023

ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ВІДВАЖНИХ ДУХОМ

6 грудня в Україні велике державне свято - День Збройних Сил. Цього року воно набуває особливого значення, адже прямо зараз українські захисники й захисниці докладають надлюдських зусиль у боротьбі з ворогом для збереження суверенітету й незалежності Батьківщини. 

07:01 06.12.2023

День волонтера

5 грудня, у  Всесвітній день волонтера, з учнями 5 та 8 класів (кл. керівники Ножка Н.О. та Кравченко Н.В.) була проведена онлайн-зустріч з місцевою волонтеркою Альоною Івах, яка розповіла, що з перших днів війни вона разом зі своєю командою евакуювала людей з міста Харкова та допомагала ЗСУ. 

16:52 05.12.2023

Вітаємо наших переможців!

З 8 вересня по 19 листопада 2023 року проходила Всеукраїнська інтернет-олімпіада від проєкту «На Урок» (Осінь 2023). Інтернет-олімпіада є щорічним інтелектуальним змаганням здобувачів освіти, головна мета якого —підвищити інтерес здобувачів освіти до поглибленого вивчення навчальних дисциплін, стимулювати розвиток інтелектуальних здібностей та залучити обдаровану молодь до самостійної дослідницької роботи.

00:26 05.12.2023

Бібліотечний урок «Книга – твій друг і порадник»

Сьогодні  в 4 класі було проведено бібліотечний урок «Книга – твій друг і порадник» з метою: вчити школярів ставитися до книги як до джерела знань; сприяти формуванню стійкого інтересу до читання; розкрити з учнями значення книжок у житті людини; розширювати дитячий кругозір; виховувати любов та повагу до книжок.

17:29 04.12.2023

Не дай СНІДу шанс

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я. Сьогодні зусилля багатьох держав спрямовані на профілактику поширення захворювання. Заходи, що традиційно проводяться в цей день під символом – Червоної стрічки, ідея якої належить художнику Франку Муру. Тепер кожен, хто надягає Червону стрічку 1 грудня, висловлює свою надію на майбутнє без СНІДу.      Класний керівник Любов Кремениця з учнями 6 класу завчасно виготовили власноруч червоні  стрічки як символ боротьби з хворобою,провели годину спілкування "Не дай СНІДу шанс", переглянули презентації про ВІЛ та СНІД, шляхи передачі вірусу та глобальність проблеми захворюваності в Україні.

10:00 01.12.2023

Добро дій, добро твори, до людей з добром іди

Сьогодні достатньо широкий розвиток в Україні отримав волонтерський рух. Волонтери допомагають збирати кошти, одяг, їжу, медикаменти на потреби Збройних Сил України, вимушених переселенців і т.п.

12:19 30.11.2023

Шкільний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція

З метою пропаганди серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь і навичок по виготовленню новорічних подарунків, новорічно-різдвяних композицій, виробів, які символізують та відображають місцеві різдвяно-новорічні дійства, новорічно-різдвяну флористику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні в кінці листопада 2023 року проходив шкільний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція».

00:09 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень