A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
УКРАЇНА

Дата: від до Скинути

Участь у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі «Талановиті та Незламні» в місті Києві 

Учениці нашого закладу КЗ"Павлівська гімназія" Кравченко Дар'я та Зубкова Діана є учасниками СУЧАСНОЇ СТУДІЇ ТАНЦЮ «MOVE DANCE STUDIO» (керівник Лапко Марія), які брали участь у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі «Талановиті та Незламні» в місті Києві та посіли такі місця з композиціями : «American Girls » - лауреат 1 ступеня, «ШУМ» - лауреат 2 ступеню, «Зозуля» - лауреат 2 ступеню, «24.02.2022» - лауреат 2 ступеню. Нагороджені кубками, грамотами та медалями.  Вітаємо наших зірочок.

00:05 29.11.2023

Всеукраїнська акція "Запали свічку"

Учні  КЗ"Павлівська гімназія"долучаються до акції. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників, нашу віру у майбутнє.

00:27 24.11.2023

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні - День Гідності та Свободи. В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі. З метою виховання патріотизму та гідності, формування в учнів розуміння єдності та цілісності України, вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні з учнями 8 класу (кл. керівник Кравченко Н.В.) було проведено годину спілкування "Вистояли на майдані - переможемо у війні".

20:13 21.11.2023

Всесвітній день дитини

20 листопада в усьому світі щорічно святкують Всесвітній день дитини. Це свято відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.  В цей день на ранковій зустрічі учні 3 класу (кл. кер Торяник Н. М ) поговорили про  права дітей та наголошували про те, що людина – найцінніший скарб на землі. 

15:22 20.11.2023

Перший тур інтернет- олімпіади з біології

Учениця 9 класу КЗ "Павлівська гімназія" Анастасія Ножка, 16 листопада, взяла участь у першому турі інтернет- олімпіади з біології, яка проходила на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Бажаємо Насті гарних результатів та можливості взяти участь у другому турі олімпіади

15:10 20.11.2023

День толерантності у 5 та 8 класах.

16 листопада в світі відзначають День толерантності. З метою виховання толерантності у підростаючого покоління, терпимого ставлення до інших, їх думок та поглядів, поваги один до одного з учнями 5 та 8 класів (кл. керівники Кравченко Н.В., Ножка Н.О.) було проведено годину спілкування «Будьмо толерантними!». Під час даного заходу учні визначили риси толерантної людини, обговорили як кожен може проявити свою толерантність, розповіли історії з власного життя та презентували фото.

11:18 16.11.2023

Гімназійний етап Всеукраїнського конкурсу «Український сувенір»

З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва; залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва; стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік з 1 по 14 листопада 2023 року в КЗ « Павлівська гімназія» був проведений гімназійний етап Всеукраїнського конкурсу «Український сувенір». Запрошуємо оцінити роботи наших учнів та отримати естетичне задоволення та гарний настрій від переглянутого матеріалу.

13:21 15.11.2023

10 листопада - Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку

Щороку 10 листопада відзначається Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку, який підкреслює значну роль науки в суспільстві та необхідність залучення широкої громадськості до дебатів щодо нових наукових проблем. Цей день також наголошує на важливості та актуальності науки в нашому щоденному житті. Здобувачі освіти КЗ "Павлівська гімназія" під керівництвом вчителя біології Кремениці Л.М., взяли участь в онлайн - флешмобі до Всесвітнього дня науки. Протягом тижня, діти досліджували та пізнавали природу речовин, пізнавали речовини та їхні зміни, проводили спостереження у природі, досліджували умови проростання насіння, фіксували свої результати та робили висновки. Найактивнішими виявилися учні 5 та 7 класів. Дякуємо всім юним дослідникам за участь у заході!

11:21 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень