A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Павлівська гімназія" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області
УКРАЇНА

Дата: від до Скинути

Участь у міській виставці-акції «SOS вернісаж» або друге життя відходів»

Учні КЗ «Павлівська гімназія» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області взяли участь у міській виставці-акції «SOS вернісаж» або друге життя відходів», яку проводить КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості» в рамках екомарафону до Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища.

14:12 18.03.2024

Молодь за здоровий спосіб життя

З метою популяризація та пропаганда серед учнів гімназії здорового способу життя, запобігання негативним проявам у шкільному середовищі, виявлення та підтримка талановитих дітей, в КЗ «Павлівська гімназія» пройшов шкільний етап міської акції «Молодь за здоровий спосіб життя», яку проводить КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості».

21:19 11.03.2024

Створення уявної інстаграм-сторінки Тараса Шевченка

Кожного року в березні ми вшановуємо пам'ять великого Кобзаря – того, хто з'явився на світ, щоб стати совістю України, щоб пробудити її від тяжкого сну неволі. Тарас Шевченко  завжди відстоював права українців, а його незламний дух є прикладом для наслідування кожному з нас.  04 березня у нашій гімназії розпочався Шевченківський тиждень, у рамках якого було проведено багато цікавих тематичних позакласних заходів.Здобувачі освіти 6 класу (кл.керівник Л. Кремениця) долучилися до заходів, що відбувалися у рамках цього тижня  Діти використали зручні онлайн-інструменти, проявили власні творчі здібності та відчули  видатну особистість з підручника трішки ближче!Діти створили уявну інстаграм-сторінку Тараса Шевченка, презентували намальовані портрети письменника, декламували вірші, грали в інтерактивну гру "Шевченко - прихильник європейської моди свого часу".

15:05 07.03.2024

#Відеочелендж_Шевченківський_марафон:210річниці–поетичні_рядки.

Цьогоріч ми відзначаємо 210 років від дня народження Тараса Шевченка. Мрія поета збулася – Україна стала незалежною. Це головний здобуток нації за пройдені століття. У свідомості кожного громадянина нашої держави Тарас Григорович Шевченко займає місце національного героя. Життя та творчість великого митця вже майже два століття надихає українців до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої країни. Сьогодні, в умовах повномасштабної війни рф проти України, Тарас Шевченко залишається на позиціях лідера, чиї ідеї, літературні та художні твори є смислоутворюючими і набувають особливої актуальності. Шевченко – воїн і символ, який разом зі всіма нами обороняє українську землю.  Учні 3 класу (кл кер. Торяник Н. М.) також запустили  відеочелендж #Шевченківський_марафон:210річниці–поетичнірядки. Діти діляться своїми улюбленими рядками з творчості поета, які нам всі близькі та знайомі.

15:22 06.03.2024

Літературна  вікторина «Шевченкіана»

З нагоди відзначення 210-тої річниці від дня народження Тараса Шевченка для учнів 5 класу Толстовою Ю. була проведена літературна  вікторина «Шевченкіана».    Мета заходу: поглиблення та повторення знань про життя та творчість видатного українського письменника Т.Г.Шевченка; розвивати увагу, мислення та пам’ять; виховувати шанобливе ставлення до рідного краю.

15:14 06.03.2024

Щодо участі в акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

#тижденьпоезії2024 Шановні друзі! Державна установа «Український інститут книги» (далі – Інститут) проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. Тема Тижня поезії – «дім». Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому». Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі «дім», яка лунатиме протягом тижня поезії, Акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі. Закликаємо Вас долучитися до Акції, поділитися своїми читацькими поетичними вподобаннями, надіславши на електоронну адресу гімназії b-pav@ukr.net невеличке відео гарної якості я різних заходів (наприклад, обговорення поетичних творів, поетичні читання, вікторини, читацькі клуби, зустрічі з місцевими поетами тощо)  (рекомендуємо використовувати візуальні матеріали, спеціально стилізовані до події). Просимо використовувати тематичний хештег #тижденьпоезії2024

18:50 04.03.2024

День відкритих дверей

27 лютого у Харківському машинобудівному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей. Захід зібрав майбутніх абітурієнтів – учнів 9–11 класів, їх батьків, вчителів. Під час зустрічі учнів ознайомили з особливостями вступу та правилами прийому документів у коледж у 2024 році, із переліком спеціальностей, особливостями й перевагами навчання на кожній з них. Учні 9 класу "КЗ Павлівська гімназія" долучилися до зустрічі.

21:39 28.02.2024

Участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Годівничка»

З метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій із охорони та збереження орнітофауни здобувачі освіти КЗ "Павлівська гімназія" взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Годівничка», який організував і проводив КЗ «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості».

23:22 24.02.2024

Виховна година "Вистояли-переможемо!»

24 лютого 2024 року минає два роки від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Це вторгнення стало кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала 10 років тому з анексії Криму й окупації Донбасу. Учні 3 класу (кл. кер. Торяник Н. М.) на виховній годині "Вистояли-переможемо!» пригадали події, які відбулися протягом 2 років. Під час заходу учні пригадали початок війни, хвилиною мовчання – вшанували пам'ять про воїнів, які віддали своє життя заради нашого майбутнього, і всіх мирних людей, які безневинно загинули.

23:17 24.02.2024

Участь у міській фотовиставці «Територія пригод - 2024»

З метою утвердження в свідомості та почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України; популяризації туристсько-краєзнавчої, екскурсійної діяльності учнів навчальних закладів, підтримки та розвитку кращих традицій фотомистецтва здобувачі освіти КЗ "Павлівська гімназія" 23 лютого 2024 року взяли участь у міській фотовиставці «Територія пригод - 2024», організатором якої є Комунальний заклад «Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості».

23:47 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень